Bëhet përditësimi i Google për postën elektronike

Bëhet përditësimi i Google për postën elektronike

Pas nëntë muajsh që nga dalja e iPhone X , Google ka përditësuar aplikacionin e tij të postës elektronike për të mbështetur pajisjen. Në një përditësim prej 144MB të shtyrë nga App Store deri më sot, Google thotë se Inbox tani mbështet variantin më të çmuar të iPhone të Apple, me pak të tjera me anë të ndryshimeve në tekstin e përditësimit, transmeton rtv21.tv

Ky përditësim vetëm heq pjesët e zeza në pjesën e sipërme dhe të poshtme të ekranit në mënyrë që të përshtatet më mirë me ekranin e iPhone X me raportin e saj 19.5: 9.

Për muaj të tërë, përdoruesit janë ankuar për mungesën e mbështetjes, dhe Google pranoi se po punonte rreth kësaj në prill pas ri-dizajnimit të Gmail.

Megjithatë, është mirë të shohësh versionin iOS të Inbox që të fitojë dashurinë që meriton, edhe nëse tiparet kryesore të tij mungojnë si p.sh. “all inboxes”, të cilën Androidi e posedon./21Media