Ja një metodë e thjeshtë

Ja një metodë e thjeshtë

Të gjithë e dini se patatja mund të përgatitet në mënyra të ndryshme. Por përveç si ushqim, patatet mund ta përdorni edhe për qëllime tjera. Ajo mund t’ju ndihmojë për largimin e dhimbjes së kokës.

Nëse jeni lodhur nga përdorimi i hapave ose nëse dëshironi një metodë natyrale, ja ku e keni një metodë:

Duhet ta pastroni dhe ta preni në copa pataten e papjekur. Vendosni copat e patates në ballin tuaj dhe mbani me një fashë. Shtrihuni, mbyllni sytë dhe prisni derisa dhimbja të zhduket./21Media