Udhëtimi pa leje qarkullimi me taksi, s’është alternativë

Udhëtimi pa leje qarkullimi me taksi, s’është alternativë

Apeli që bëjnë pacientët ka të bëjë me respektimin e protokolleve dhe masave parandaluese. Mbrëmë ekipi ynë qëndroi për disa orë me forcat e rendit, për të pa se si po zbatohen masat në kohën kur kryeqyteti duhet të respektoj orën policore.(E pergaditi- RTV 21)./21Media