Disa njerëz mendojnë se duhen rroba të shtrenjta për një dukje perfekte. Megjithatë sipas Jilian Owens kjo nuk qëndron ashtu. Ajo blen rroba të dorës së dytë (të përdorura), që s’i duhen askujt dhe i shndërron në veshje të ëndrrave të saj./21Media