Të gjitha llojet e aromave mund të grumbullohen në frigorifer. Shumicën e kohës, freskuesit e frigoriferit nuk e largojnë aromën e pakëndshme nga frigoriferi.

Në këtë rast, soda e bukës vepron më efektivisht sepse i absorbon dhe i neutralizon aromat e pakëndshme nga frigoriferi.

Mjafton ta vendosni një kuti të hapur me sodë buke në frigorifer dhe ta ndryshoni njëherë në vit./21Media