Një bashkëbisedim, pa biseduesin

Një bashkëbisedim, pa biseduesin

“Më trego” është dokumentari i cili do të realizohet përmes tregimeve dhe përjetimeve të njerëzve të 12 shteteve të botës.

Regjisorja, Norika Sefa e cila jeton në Çeki, në një intervistë për RTV21 tha se kanë hapur një linjë telefonike ku qytetarët mund të tregojnë në mënyrë spontane si po kalojnë në këtë kohë pandemie.