Qytetarët e preferojnë udhëtimin me këtë mjet transportues

Qytetarët e preferojnë udhëtimin me këtë mjet transportues

Infrastruktura hekurudhore në Kosovë është në gjendje jo të mirë dhe ka nevojë për investime. Qytetarët të shumtë sidomos në linjën Prishtinë-Pejë e preferojnë udhëtimin e tren për shkak të çmimit të lirë, komoditetit por edhe pamjes së bukur që ata mund të shohin në këtë relacion./21Media