Të mirat që sjellë vazelina për lëkurën tuaj

Të mirat që sjellë vazelina për lëkurën tuaj

Vazelinën mund ta aplikoni në faqe për t’i larguar aknet nga të cilat vuani. Krijon një barrierë në lëkurën tuaj që nuk lejon lagështinë që të largohet dhe i ndihmon lëkurës suaj të riparohet dhe të shërohet në mënyrë natyrale.

Nëse e vendosni në hidratuesin e natës ose në ilaçin për akne, vazelina mund ta bëjë atë të funksionojë edhe më mirë. Lëkura juaj do të qetësohet dhe do të bëhet e butë./21Media