Këngëtari Meda sot në emisionin 1 Kafe prej Shpisë foli për fillimet e lidhjes me bashkëshorten e tij, Luljetën. Këngëtari në RTV21 tha se në muajt e parë e ka ditur që Lulen do ta zgjedhë për shok të jetës dhe shtoi se e gëzojnë atë dashuri bashkë.

Ndërsa, bashkëshortja e Medës, Luljeta tha se Meda e shpreh shumë dashurinë.

Kujtojmë që, Meda është i martuar me Luljetën qe 13 vjet dhe së bashku kanë katër fëmijë./21Media