Çka u tha në një tryezë debatuese për mediat dhe demokratizimin?.-Vërejtje për mungesë të etikës profesionale, mungesë e të dhënave për lirinë e mediave

Çka u tha në një tryezë debatuese për mediat dhe demokratizimin?.-Vërejtje për mungesë të etikës profesionale, mungesë e të dhënave për lirinë e mediave

Tërmeti i fundit në Shqipëri ka treguar se ka mungesë të etikës në gazetari, ndërsa gazetarët të shtyrë nga udhëheqësit e tyre për shkak të klikimeve po detyrohen të publikojnë lajme të rreme e sensacionale. Kështu u tha në konferencën rajonale të organizuar nga Instituti Kosovar i  Medias dhe Komunikimit me temën “Mediat dhe demokratizimi në Ballkanin Perëndimor- A jemi afër qëllimit?”./21Media