Megan Fox ka qenë me dhe pa bashkëshortin e saj Brian Austin Green për më shumë se një dekadë

Megan Fox ka qenë me dhe pa bashkëshortin e saj Brian Austin Green për më shumë se një dekadë

Në vitin 2016, aktorët u ndanë, por më pas u bashkuan pasi Megan ishte shtatzënë për herë të tretë.

Të dy ata duhet të diskutojnë raportet e tyre këtyre ditëve, por kur Megan u takua me Henry Tyler nga Hollywood Medium këtë javë, ajo pranoi se ka nevojë të shërojë veten “nga ana emocionale”.

Aktorja nuk ka dashur të zbulojë se çfarë është duke ndodhur me bashkëshortin e saj Green.

Dihet se ata jetojnë në të njëjtën shtëpi në Los Anxhelos, ku janë së bashku me tre fëmijët e tyre, Noah, Bodhi dhe Journey.

Ata janë parë së bashku duke ngrënë drekë.

Ende nuk dihet se çfarë është duke ndodhur me martesën e tyre, shkruan Daily Mail.