Ngjarja e cila po zhvillohet në serialin e njohur “Emri im është engjëll” po merr vëmendje të madhe jo vetëm në Turqi por, edhe vendet tjera.

Për publikun kosovar ky serial transmetohet në ekranin e RTV21.

Personazhi kryesor i serialit  “Meleku” rol të cilin e luan aktorja turke, Nehir Erdogan do përballet me shumë sfida edhe në vazhdim të serialit.

Përveç sëmundjes dhe problemet që ajo ka , “Meleku” do bie në kurthin e “Allpajit” dhe do përfundojë në burg bashkë me Vildanen.

Seriali transmetohet në RTV21 nga e hëna në të premtën duke filluar nga ora 20:00./21Media