Artistët e njohur të skenës shqiptare, Skerdi dhe Gent Fatali kanë publikuar bashkëpunimin e tyre të titulluar “Melodia”.

Për tekstin dhe muzikën e kësaj kënge janë kujdesur vetë artistët. Ky bashkëpunim është publikuar edhe me vidoeklip.

Kujtojmë se, ky është bashkëpunimi i parë i Skredit dhe Gentit. /21Media