Pasta e dhëmbëve është një ndër produktet më të këshilluar për pastrimin e bizhuterive prej floriri.

Pastrimi i tyre me pastë nuk rrezikon që të krijojë shenja gërvishtjeje në sipërfaqen e tyre.

Zgjidhni një furçe me qime të butë dhe fërkoni me lëvizje të thjeshta për 5 minuta bizhuteritë prej floriri.