Një ilaç natyral

Një ilaç natyral

Prania e strijave në lëkurë është një shqetësim që prek shumë femra, e ndonëse nuk ka asgjë shqetësuese për shëndetin, sërish përpiqen t’i zbehin ose largojnë ato.

Në këtë rast aloe vera është e njohur për vetitë natyrale qetësuese dhe shëruese. Ajo funksionon për mrekulli në lëkurë dhe është një ilaç i shkëlqyeshëm natyral për strijat.

Xhelin e aloe verës aplikojeni në zonën ku keni strija. Lëreni për 15 minuta, më pas shpëlajeni zonën me ujë të ftohtë./21Media