Mjafton që patet të jenë të ziera

Mjafton që patet të jenë të ziera

Ekziston një metodë e lehtë për qërimin e patateve që do t’ju kursejë kohë sepse mund t’i qëroni patatet për një sekondë.

Mjafton që patet të jenë të ziera bashkë me lëvore, dhe pastaj ato t’i vendosni në një enë me ujë të ftohtë dhe t’i leni për 10 sekonda.

I nxirrni nga ena dhe pastaj lëvorja e tyre mund të largohet për pak sekonda. /21Media