Jo secili fle në pozitën e njëjtë, dhe të gjithë kemi një pozitë të preferuar ku na merr gjumi më mirë

Më poshtë kemi katër mënyra se si flenë njerëzit, dhe çfarë tregojnë ato për personalitetin tuaj:

1.Nëse flini me shpinë me të dy krahët të mbështetura në anë të trupit, ju karakterizoheni nga vetëpërmbajtja, jeni të qetë dhe të rezervuar.

2.Nëse flini të mbledhur ose ndryshe në pozicionin fetus, ju jeni njerëz të vështirë nga jashtë por shumë të ndjeshëm.

3.Nëse jeni duke fjetur të kthyer mbrapsht me duart nën jastëk nënkupton që ju jeni një person i hapur, social, i ngrohtë dhe mikpritës.

4.Nëse ju pëlqen të përqafosh jastëkun gjatë gjumit. Është një shenjë se ju jeni një person i besuar, ndonjëherë edhe shumë i hapur./21Media