Sipas vendimit, ndalohet veprimtaria "ndërtimi i projekteve të ujit"

Sipas vendimit, ndalohet veprimtaria “ndërtimi i projekteve të ujit”

Ministrja në detyrë e Ekonomisë, Rozeta Hajdari, ka ndryshuar dhe ka plotësuar urdhëresën e datës 23 mars për mbarëvajtjen e veprimtarive ekonomike gjatë emergjencës së shëndetit publik si pasojë e koronavirusit të ri COVID-19.

Në vendimin e ri të MEPTINIS bëhet e ditur se ndalohet ndërtimi i projekteve të ujit e klasifikuar me kodin 42.91.

Më poshtë, vendimi i MEPTINIS: