Qytetarët e Wuhanit ndajnë eksperiencat  e tyre

Qytetarët e Wuhanit ndajnë eksperiencat  e tyre

Qyteti kinez Wuhan, ku e kishte origjinën pandemia e koronavirusit, më në fund po heq karantinën e saj 11-javore pasi infeksionet dhe vdekjet janë ulur.

Ndërsa dalin nga mbyllja e tyre e gjatë, banorët ndajnë mësimet që kanë mësuar nga shpërthimi dhe ofrojnë fjalë inkurajuese për pjesën tjetër të botës./21Media