"Festë  e forcimit të dashurisë në mes nesh"

“Festë  e forcimit të dashurisë në mes nesh”

Kryeministri në detyrë Avdullah Hoti ka uruar sot besimtaret katolik me rastin e festes së Krishtlindjes duke uruar që kjo festë ta forcojë dashurinë në mes nesh dhe popujve anekënd globit.

Ndjekim mesazhin e kryeministrit Hoti!