Infektologu Valbon Krasniqi me urime dhe sugjerime për qytetarët

Infektologu Valbon Krasniqi me urime dhe sugjerime për qytetarët

Valbon Krasniqi është njëri ndër jo pak mjekët, me të cilët, si të thuash, u familjarizua publiku në këto rrethana pandemie.

Fjala e këtij mjeku, sikurse edhe një numri të kolegëve të tij, dëgjohet edhe me kureshtje, edhe me konsideratë nga qytetarët.

Edhe në programin festiv të mëngjesit të Radiotelevizionit 21 infektologu Valbon Krasniqi dha në mënyrën e tij një mesazh më ndryshe për Vitin e Ri./21Media