Libra nga biblioteka personale

Libra nga biblioteka personale

Mësimdhënësja e Edukatës Qytetare, Melihate Gërqina, ka dhuruar nga biblioteka personale vitrinat mbi 300 tituj librash për bibliotekën e shkollës  ”Yll Morina”  në Gjakovë.

Përmes një postimi në llogarinë në Facebook të shkollës ”Yll Morina”, është falenderuar mësimdhënësja.

“Falënderojmë nga zemra mësimdhënësen e palodhshme dhe humane e cila gjithmonë mendon për shkollën dhe nxënësit e saj”, thuhet në postimin e tyre./21Media