Prindërit ankohen për mos ritransmetim të mësimit

Prindërit ankohen për mos ritransmetim të mësimit

Telashet e shumta gjatë procesit të mësimit në distancë, sidomos mungesa e ritransmetimit në televizionin publik, ka ngjallur reagimin e prindërve. Ata kërkojnë që programi mësimor të ritransmetohet  edhe në platformën YouTube dhe në uebfaqen e Ministrisë së Arsimit./21Media