Sigal Prishtina – Golden Eagle Ylli dhe Rahoveci – Peja

Sigal Prishtina – Golden Eagle Ylli dhe Rahoveci – Peja

Kjo mesjavë shënohet me aktivitete të basketbollit . Sot në program janë takime interesante . Veçohen ndeshja e mbetur e xhiros së nëntë e Superligës , ndërmjet Sigal Prishtinës dhe Golden Eagle Yllit si dhe në Ligën Ballkanike,  përballja Rahoveci dhe Peja./21Media