Xhelozia e tepruar ndonjëherë mund të rezultojë shumë acaruese dhe të sjellë probleme të mëdha për një çift.

Shpeshherë shndërrohet në një sëmundje të pashërueshme dhe bën që partneri të mërzitet nga sjellja juaj. Edhe sikur të mos ketë vend për të dyshuar, disa nga shenjat e horoskopit e kanë shumë të theksuar sensin e xhelozisë së çift. Kjo vjen sepse janë të pasigurt e persona të pandreqshëm.

GAFORRJA: Ata që lindin në këtë shenjë janë përgjithësisht shumë xhelozë, me ndryshimin e vetëm që zakonisht e fshehin lehtë. Nga ana tjetër, sipas Living, ata janë gjithashtu viktima të zilisë dhe gjithashtu kanë tendencë ta mbajnë atë të fshehur.

LUANI: Ndoshta kjo është shenja më e adhurueshme dhe pasionante e horoskopit, kështu që ata nuk mund të mos e kapin në kohë kur gjërat nuk po shkojnë mirë, por ajo që ndez xhelozinë e tij është kur partneri i kushton vëmendje dikujt tjetër, ose një çështjeje të caktuar duke ju lënë pas dore. Njerëzit e kësaj shenje dëshirojnë vëmendjen e të gjithëve përreth tyre, dhe nëse nuk e marrin atë, sulmojnë me anë të skenave të sëmura të xhelozisë.