Gjithçka për të mirën e nxënësve

Gjithçka për të mirën e nxënësve

Veronica Duque është mësuesja e cila provon gjithçka për të lehtësuar leksionet që ua përcjell nxënësve. Kohët e fundit, 43-vjeçarja vendosi të angazhojë studentët e saj në një nivel më të lartë dhe dha një mësim mbi anatominë e realizoi në një kostum i cili përcaktonte në detaje trupin e njeriut.

“Unë kam mësuar për 15 vjet. Unë mësoj shkencë natyrore dhe shoqërore, art, si dhe anglisht dhe spanjisht”, tha Veronica.

Aktualisht, Veronica mëson klasën e tretë dhe vazhdimisht kërkon ide se si t’i bëjë mësimet më interesante. “Unë isha duke shfletuar në internet kur u shfaq një reklamë e një rrobë banje AliExpress. Duke e ditur sa e vështirë është për fëmijët të vizualizojnë disponimin e organeve të brendshme, mendova se ia vlen ta jepja një provë”, u shpreh ajo.

Pasi burri i saj Michael publikoi në rrjetet sociale disa foto nga mësimi, Veronica menjëherë u bë virale. Duke gjeneruar mbi 65 mijë pëlqime dhe 14 mijë komente si një simbol i krijimtarisë dhe përkushtimit. Megjithatë, ajo nuk është bërë ende. Veronica ka shumë mënyra për të befasuar studentët e saj, transmeton rtv21.tv.

“Kam vendosur kohë më parë të përdor maskat për mësimet e historisë”, tha ajo. “Unë po përdor gjithashtu kurora kartoni që studentët të mësojnë kategori gramatikore, siç janë emrat, mbiemrat dhe foljet. Të themi mbretëri të ndryshme gramatikore”, tha tutje ajo.

Duke parë Veronicen me kostumin e saj, mjaft komentues të internetit përmendën “Slim Goodbody”.

“Slim Goodbody” është një personazh me kostum të krijuar nga John Burstein dhe ka mbrojtur shëndetin e fëmijëve për më shumë se dyzet vjet. Aktualisht, prodhimet e tij ndiqen nga miliona fëmijë në Discovery Education. Shfaqja e tij live tregon teatrot e turneve nëpër SHBA, duke arritur mijëra fëmijë çdo vit./21Media