"Jam i hapur të shkoj në Venecia më 11 tetor"

“Jam i hapur të shkoj në Venecia më 11 tetor”

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, ndodhet në një konferencë për mediat në mbyllje të vizitës faktmbledhëse  të delegacionit të Venecias në Tiranë.

“Patëm pushime të gjata që nuk i meritonim”, u shpreh Meta.

Meta deklaroi se i ka dhënë një raport paraprak delegacionit të Komisionit të Venecias dhe nënvizoi: “Bashkëpunimi me komisionin e Venecias do të jetë jashtëzakonisht i shkëlqyer dhe transparent”.

“Jam i hapur të shkoj në Venecia më 11 tetor. Çdo përpjekje për të sajuar një datë propagandë është për të shmangur një datë më të rëndësishme që është përpara që është 18 tetori. Ftoj të gjithë të merren me 18 tetorin”.

Delegacioni i Komisionit të Venecias ka zhvilluar takime me krerët më të lartë të shtetit dhe të politikës për tu njohur me pretendimet e palëve mbi nismën për shkarkimin e presidentit Ilir Meta./oranews