Rrëzimi i qeverisë, reagimi i Presidentit të Shqipërisë

Rrëzimi i qeverisë, reagimi i Presidentit të Shqipërisë

Për situatën politike në Kosovë, veçanërisht pas mocionit të votuar dje në Kuvendin e Kosovës, kreu i shtetit shqiptar Ilir Meta, thotë se politikanët shqiptarë duhet të mendojnë se si do të japin një zgjidhje “Pro Kosovë” dhe jo “anti-Kurti”.

Për Presidentin Meta situata e krijuar nga pandemia e koronavirusit duhet të jetë prioriteti numër një për të gjithë udhëheqësit e Kosovës./21Media