Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta komentoi aktakuzën nga Haga

Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta komentoi aktakuzën nga Haga

Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta komentoi aktakuzën nga Haga ndaj presidentit të Kosovës Hashim Thaçit dhe kryetarit të PDK-së Kadri Veselit.

Presidenti Meta tha se ka komunikuar me Thaçin dhe Veselin dhe u shpreh se ata kanë të gjithë qetësinë për të përballuar me dinjitet këtë sfidë.

E ndjekim një pjesë të deklratës së tij nga konferenca për media që u mabjt në Tiranë.