Michelle Obama ka dhënë një pasqyrë të jashtëzakonshme për marrëdhëniet e saj me vajzat e Sasha dhe Malia në episodin e saj të fundit në podcast. Ish Zonja e Parë e Shteteve të Bashkuara u ul për të biseduar me shoqen e saj të mirë, Sharon Malone, e cila punon si obstetër dhe gjinekologe. Dyshja folën për gjithçka, nga menopauza deri tek plakja dhe imazhi, përccjell portali rtv21.tv

Michelle zbuloi sesi po rritse dy fëmijët e saj në një familje të ndershme dhe të hapur, veçanërisht kur bëhet fjalë për trupat e tyre.

Ajo tha: “Unë gjithmonë kam dashur që vajzat e mia të ndjehen rehat me trupin e tyre, duke bërë pyetje të rehatshme … dhe për ta bërë atë, nuk mund të kesh asgjë që është jashtë kufijve.”

Autori gjithashtu reflektoi se si shoqëria duhet të ndryshojë, duke shtuar: “Kur mendoni për gjithçka që duhet të bëjë trupi i një gruaje gjatë gjithë jetës së saj, duke shkuar nga të qenit i përgatitur për të lindur, dhe pastaj të kesh atë tërësi sistemi riprodhues mbyllur në menopauzë, apo jo?

“Por ne jemi mësuar të kemi turp për këtë dhe as të kërkojmë ta kuptojmë atë ose ta eksplorojmë atë për vetë ndryshimin tonë, e lëre më të ndihmojmë gjeneratën e ardhshme.”

Pasi u larguan nga Shtëpia e Bardhë në Janar 2017, Michelle, Barack dhe vajzat e tyre u zhvendosën në një pronë Tudor në Uashington, ku ata janë izoluar gjatë bllokimit.

Gjatë pandemisë së koronavirusit, Michelle ka qenë duke shijuar kohën cilësore me vajzat e saj./21Media