Migjen Kelmendi në PDK

Migjen Kelmendi në PDK

Publicisti dhe vokalisti i grupit “Gjurmët”, Migjen Kelmendi i është bashkuar sot Partisë Demokratike të Kosovë.

Këtë e ka bërë të ditur kryetari i këtij subjekti politik, Kadri Veseli. Ai përmes një postimi në Facebook ka vlerësuar lart punën e Kelmendit deri më tani.

“Migjen Kelmendi ka lënë shenjat e tij në historinë e Kosovës, me art, me publicistikë, me angazhim intelektual në luftë dhe në paqe. Gjurmët e tij tani do t’i shohim edhe në ndërtimin e së ardhmes së shtetit tonë.”, ka shkruar ndër tjerash Veseli në Facebook.

Migjen Kelmendi u bë i njohur si vokalist i grupit “Gjurmët” ai po ashtu diplomoi edhe në Fakultetin Juridik për t’u bërë i njohur edhe si publicist./21Media

https://www.facebook.com/kadriveseliofficial/posts/1347842058724330