Sfidohen artistët

Sfidohen artistët

Çdo vit në ndejën më të madhe të RTV21, në Ballon Pranverore, televizioni dhe agjencioni turistik Fibula shpërblejnë fituesit e vallëzimit dhe artistët me pushime në bregdetin turk.

Këtë vit, rrugë për në Antalya morën artistët Mihrije Braha, Naim Abazi, Robert Berisha, Fatos Kryeziu dhe Xhevdet Jashari, shkruan rtv21.tv

Gjatë këtij pushimi artistët u sfidua me lojëra të shumta që organizatorët e emisionit “1 Kafe prej Shpisë” kishin përgatitur. Një lojë mjaftë interesante ishte ajo e mbushjes së gotës që qëndronte mbi kokën e personave, me ujë duke mbajtur sytë mbyllur.

Me këtë lojë e para u sfidua këngëtarja Mihrije Braha. Ajo u mundua të tregohej e kujdesshme, por prapë nuk arriti pa i bërë qull djemtë./21Media