E zbuloi Tyson

E zbuloi Tyson

Mike Tyson zbuloi se po planifikon të rikthehet në ring të boksit për të fituar para për bamirësi. Ish-kampioni i peshave të rënda, i cili nuk ka luftuar në mbi 15 vjet, po provon t’ju ndihmoj njerëzve në nevojë.

“Kam ushtruar, po provoj të kthehem në ring, po mundohem ta rikthejë formën trupore. Dua të shkoj në gym dhe të rikthehem në 3-4 raunde, për t’ju ndihmuar bamirësive. Disa ekspozita bamirësie, të bëj para, të ndihmojë disa të pastrehë dhe të varur nga droga sikurse unë”, deklaroi ai./21Media