Çifti dëshirojnë të mbesin miq

Çifti dëshirojnë të mbesin miq

Gjithçka ka mbaruar në mes këngëtares amerikane, Miley Cyrus dhe partnerit të saj, Cody Simpson.

Lidhja e tyre filloi disa muaj pas ndarjes së Miley-t nga bashkëshorti i saj Liam Hemsworth.

Një burim pranë këngëtares ka bërë të ditur për Radar Online se Miley aktualisht dëshiron të përqendrohet në veten pas ndarjes së saj tronditëse nga bashkëshorti, gjashtë muaj më parë.

Ata (Miley dhe Cody) po bëjnë pushim, por duan të mbesin miq. Ajo tha se ajo thjesht duhet të përqendrohet në veten e saj”, tha burimi.

Cody 22-vjeçar, tha në tetor se është “shumë, shumë i lumtur” me lidhjen e tij me Mileyn.

“Kjo romancë me Cody është e gjitha e dizajnuar për të shtypur ish-partnerin e saj, Liam. Për të qenë i drejtë, çdo gjë ka të bëjë me të kaluarën, sepse ai është një djalë i mirë që në fund të fundit e do atë”, shtoi burimi./21Media