Miley ka thënë që nuk pajtohet me strategjitë e kompanisë

Miley ka thënë që nuk pajtohet me strategjitë e kompanisë

Vëllai i Miley Cyrus ka bërë sfilatën e tij të parë për kompaninë e modës Dolce and Gabbana dhe Miley ka komentuar ashpër kundër tyre.

Në një postim të saj në Instagram ajo ka lavdëruar vëllain e saj dhe ka shtuar që nuk pajtohet me strategjitë e kompanisë.

Kurse drejtuesit e kompanisë kanë thënë që nuk kanë ide politike dhe se merren veç me modën.

Jo veç ajo, por shumë të famshëm të tjerë janë shprehur kundër kësaj kompanie për shkak të deklarimit të tyre kundër martesave gay, përdorimit të leshit të kafshëve dhe komenteve kundër adoptimit të fëmijëve nga çiftet gay.