Ish- ministri i Jashtëm i Shqipërisë komenton aktakuzën ndaj Thaçit dhe Veselit

Ish- ministri i Jashtëm i Shqipërisë komenton aktakuzën ndaj Thaçit dhe Veselit

Aktakuza ndaj presidenti Thaçi dhe kryetarit të PDK-së Kadri Veseli po komentohet gjerësisht edhe në Shqipëri. Ish- ministri i Jashtëm i Shqipërisë Paskal Milo është i mendimit se qëndron hipoteza e rivalitetit të SHBA-së dhe BE-së për bisedimet Kosovë- Serbi. Këtë mospajtim të tyre diplomati me përvojë Milo e sheh në dëm të Kosovës.