Ministri i Ekonomisë Blerim Kuçi premtoi 300 mijë euro për paga në "Trepçë"

Ministri i Ekonomisë Blerim Kuçi premtoi 300 mijë euro për paga në “Trepçë”

Pas 24 orëve grevë minatorët dhe përfaqësuesit e Trepçës në takim i priti ministri i Ekonomisë Blerim Kuçi. Ai i premtoi 300 mijë euro mjete buxhetore për  mbulimin e pagave. Por në Trepçë thonë se kjo shumë është e pamjaftueshme./21Media