"iBook është praktik, eko, më lirë, shpërndahet më shpejt..."

“iBook është praktik, eko, më lirë, shpërndahet më shpejt…”

Leximi i librave nuk mund të zëvendësohet asnjëherë me një film apo libër elektronik! Në bazë të një mini-hulumtimi të realizuar me 100 nxënës dhe studentë të anketuar profesori, Agron Gashi në emisionin “BonBon” në RTV21 tha se 35% prej tyre kanë thënë se më mirë është leximi i librave online, ndërsa 65% të tjerë e preferojnë librin fizik.

Ata kanë dhënë edhe arsyet pse është më i mirë libri online dhe ai pse ai klasik(fizik, tradicional)./21Media