Lugina kërkon të marrë pjesë në mbledhjet e qeverive shqiptare dhe në dialog

Lugina kërkon të marrë pjesë në mbledhjet e qeverive shqiptare dhe në dialog

Ministri i Drejtësisë Selim Selimi dhe ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës Meliza Haradinaj qëndruan për vizitë zyrtare në Luginën e Preshevës. Nga atje, ministrja Haradinaj kërkoi që Serbia të kërkoj falje për krimet e kryera në Kosovë. Ministrat Selimi e Haradinaj vizituan edhe disa biznese në Komunën e Preshevës./21Media