Selimi: SHBA-të dhe BE, duhet të jenë të pranishëm në proces   

Selimi: SHBA-të dhe BE, duhet të jenë të pranishëm në proces   

Ministri i Drejtësisë Selim Selimi, është zotuar se do të vazhdojnë procesin e vetingut në sistemin e drejtësisë, mirëpo në bashkëpunim më partnerët ndërkombëtar. Në Institutin e Kosovës për Drejtësi, thonë se prania e Shteteve të Bashkuara dhe BE-së në procesin e vetingut do ta shtonte besimin në udhëheqje.(Teksti-Aurela ELSHANI, kamera- Lulzim Fana & Fidan Bajrami/21Media