Udhëzim administrativ  ka për qëllim uljen e çmimeve           

Udhëzim administrativ  ka për qëllim uljen e çmimeve           

Ministria e Shëndetësisë organizoi debat publik për Udhëzimin Administrativ për rregullimin e çmimit të barnave edhe produkteve mjekësore. Udhëzimi administrativ ka për qëllim uljen e çmimeve, rritjen e konkurrencës dhe është model në përputhje me projektet më të mira rajonale./21Media