Të akuzuarit u deklaruan të pafajshëm

Të akuzuarit u deklaruan të pafajshëm

Ministri i Mjedisit Liburn Aliu dhe pesë të akuzuar të tjerë dolën para gjykatës. Akuzohen për keqpërdorim të detyrës zyrtare, derisa Liburn Aliu ishte drejtor i Urbanizmit në komunën e Prishtinës. Të akuzuarit u deklaruan të pafajshëm.(Teksti-Kujtesa Bajrami – Fana
kamera: Lulzim Fana)
/21Media