Ministrat Likaj e Kuçi për raportin e Auditimit për pasqyrat financiare

 Ministrat Likaj e Kuçi për raportin e Auditimit për pasqyrat financiare

Komisionin për Mbikëqyrje të Financave Publike shqyrtoi Raportin e Auditimit për pasqyrat financiare të Ministrisë së Arsimit dhe ministrisë së Zhvillimit Ekonomik, për vitin 2019. U tha se janë gjetur shumë shkelje./21Media