Premton plotësim-ndryshimin e ligjit për skema pensionale

Premton plotësim-ndryshimin e ligjit për skema pensionale

Me rastin e Ditës Botërore për të Moshuarit, ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skënder Reçica, vizitoj shtëpinë e personave të moshuar pa përkujdesje familjare si dhe zyrat e lidhjes së pensionistëve të Kosovës në Prishtinë, ku u njoftua nga afër për kërkesat e tyre./21Media