Selimi: Pjesë e grupit do të jenë përfaqësues nga organizatat e shoqërisë civile dhe i ftoj ish pjesëtarët e grupit që të bashkëngjiten në këtë proces

Selimi: Pjesë e grupit do të jenë përfaqësues nga organizatat e shoqërisë civile dhe i ftoj ish pjesëtarët e grupit që të bashkëngjiten në këtë proces

Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi edhe një herë i ka ftuar ish-pjesëtarët e grupit punues të shoqërisë civile  që të bëhen pjesë  e procesit të vettingut. Sipas Selimit ata do të kenë mundësinë të kthehen qysh në mbledhjen e parë, dhe të dorëzojnë raportin në qeveri./21Media