Mbledhja e Komisionit të Sigurisë dhe Mbrojtjes

Mbledhja e Komisionit të Sigurisë dhe Mbrojtjes

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, refuzoi të raportojë para Komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes lidhur me shkarkimin e ish-drejtorit të Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj dhe shfuqizimin e Task-forcës Antikorrupsion. Mungesa e tij u kritikua nga anëtarët e Komisionit duke u kërkuar edhe shkarkimi i tij./21Media