Bujqit do të përfitojnë nga një buxhet në vlerë prej 53 milionë euro

Bujqit do të përfitojnë nga një buxhet në vlerë prej 53 milionë euro

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural,  Besian Mustafa, në një konferencën për media, u bëri thirrje ndërmarrësve të kësaj fushe që të aplikojnë për grante dhe subvencione, me qëllim mbështetjen e aftësisë konkurruese të sektorit agro-rural, rritjen e prodhimit dhe të produktivitetit në bujqësi. Aplikimi mund të bëhet prej sot deri me 20 gusht./21Media