Apel për përkrahje të të mbijetuarave të dhunës seksuale gjatë luftës

Apel për përkrahje të të mbijetuarave të dhunës seksuale gjatë luftës

Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi, nënshkroi memorandum bashkëpunimi me Qendrën për Promovimin e të Drejtave të Grave, Qendrën Kosovare për Rehabilitimin e të Mbijetuarave të Torturës, Medica Kosova dhe Medica Gjakova, për vendosjen e “Këndit të Kurajos” në këtë ministri, në përkrahje të të mbijetuarave të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë./21Media