Ministria e Financave pezullon gjobat e tatimit në pronë

Ministria e Financave dhe Transfereve ka njoftuar se ka pezulluar gjobat për mos pagesën e tatimit në pronën e paluajtshme për vitin 2020.

Sipas vendimit të marrë nga ministri Bislimi, ky pezullim vlen deri më 31 dhjetor 2020, ndërsa ka hyrë në fuqi sot.

Ky vendim vjen pas kërkesë së Asociacionit të Komunave të Kosovës për faljen e kamatave dhe pas gjendjes së krijuar pas pandemisë me COVID-19.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button