Ministria e Mbrojtjes ka shpallur konkursin për rekrutimin e kadetëve të rinj, që do të jenë studentë/kadetë në Akademinë Ushtarake (Qendrën e Studimeve Universitare) të FSK-së.

Po ashtu në këtë konkurs do të përzgjidhen edhe kadetët që do të studiojnë në akademitë e vendeve mike dhe partnere si në: Akademinë Ushtarake të Forcave Tokësore në Republikën e Turqisë, Akademinë Ushtarake në Republikën e Kroacisë -Menaxhimi dhe Udhëheqja ushtarake, si dhe në Akademinë Ushtarake në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Ministria ka njoftuar se konkursi do të jetë i hapur nga data 31 maj 2021 deri më 11 qershor 2021 .

Aplikimi bëhet KËTU  ./21Media